Hematt tel jul. Billetter kjøpes her!


I 2022 vil vi virkelig Hematt tel jul! Kjøp billett her!

 

Lang tradisjon
Tradisjonen er flere tiår gammel: På bitte-lille julaften inviterer Cantate Domino til julekonsert med gjestende musikere. Det bruker å være god stemning og trangt om plassen. I år er Morten Wærhaug en av solistene. Du kjenner han som gitarist, vokalist, lærer, en aktiv og omgjengelig kar og i høst også skribent i Østlendingen.
 

Variert
Wærhaug liker seg i ulike sjangre, og i planleggingen av julekonsert sammen med Cantate Domino tar han med seg både viser og country. Noe av musikken er fra den amerikanske bedehustradisjonen, hvor vi finner noen sangperler for solist og kor. Solørs artist Håkon Banken er også representert med «Hvordan tror du verden ser på meg».

 

Prisvinnere
Morten Wærhaug er ikke den eneste musikeren Cantate Domino har med seg på årets program. Folkemusikerne Bendik Smedåsgjelten Quam og Synnøve Brøndbo Plassen har for en tid tilbake blitt tildelt talentstipendet til Festspillenes venner. Begge er fra Østerdalen, og kommet langt som musikere. På grunn av korona har prisvinnerne ennå ikke blitt presentert, men det skjer altså av leder i Festspillenes venner, Nina Berg, på vår Hematt tel jul-konsert.

Velkommen til konsert!

 

 

Cantate Domino, visesangeren Morten Wærhaug, folkemusikerne Bendik Smedåsgjelten Quam og Synnøve Brøndbo Plassen. Ellinor Grimnes piano/orgel og dirigent Ole Andreas Fevang.


Tid: 22. desember 2022 kl. 2100

Sted: Elverum kirke
Billetter via www.elverum.kirken.no
Voksen kr 250,-. Festspillenes venner kr 200,-. Barn under 16 år kr 100,-.

 

Tekst: Ole Andreas Fevang
Foto: Morten Wærhaug

Tilbake