Konfirmant i 2024?


Noen har allerede bestemt seg for konfirmasjon i kirken, mens andre opplever at valget om konfirmasjon er vanskelig. Noen tror kanskje at den som velger kirkelig konfirmasjon er «superkristen». Slik er det ikke.  

Konfirmasjon i kirken er for alle som ønsker – enten om man tror, tviler eller er nysgjerrig på kirken og hva den kristne troen er. Konfirmasjon i kirken handler ikke bare om Gud og Jesus, men mest om livet og hvordan vi kan være der for hverandre og for verden.

Konfirmasjon i kirken er et tilbud og en mulighet til å utforske noe nytt, de store og de små spørsmålene i livet, lek og moro, å være sosiale og finne ro og hvile i en ellers travel hverdag.

I kirken vil du på forskjellige måter få med deg noe du har god bruk for nå og senere i livet. I kirken har vi utdannende og engasjerte voksne som møter deg og tar dine spørsmål på alvor. Som konfirmant i kirken gir vi deg muligheten til å bli enda bedre kjent med deg selv, hva du tror på og hva som er viktig for deg.

Hvert år reiser vi på tur til Trondheim, der du får gode opplevelser sammen med andre. På turen skaper vi minner som du vil ha med deg resten av livet.

Nå er det du som er født i 2009sin tur til å velge! Se etter informasjonsbrosjyren som kommer i posten til alle døpte i mai. Hvis du ikke er døpt er du også velkommen til å melde deg på. Ta kontakt med undervisningsleder Guri Gøbel og så sender hun deg informasjon om påmelding.   

Kirkene i Elverum ønsker alle velkommen til konfirmanttid, uansett hvem du er eller hva som er viktig for deg.

Påmeldingen åpner på våre nettsider i midten av mai.  Se egen artikkel med påmelding. 

Artikkel er hentet fra Kirkebakken nr. 1/2022
Undervisningsleder, Guri Gøbel

 

 

Konfirmasjonsdatoer i 2024 er:
Elverum kirke 
Lørdag 25. mai kl. 11.00 og 13.00
Søndag 26. mai kl. 11.00
Lørdag 1. juni kl. 11.00 og 13.00

Heradsbygda
Søndag 19. mai kl. 11.00 (pinsedag)

Hernes
Søndag 19. mai kl. 11.00 (pinsedag)

Sørskogbygda
Søndag 26. mai kl. 11.00 

Nordskogbygda
Søndag 2. juni kl. 11.00

 

Tilbake