12'ern for 6.-klassinger på fastelavn


Vi inviterer deg og dine venner til ei helg med mye moro

Kirka inviterer alle 6.-klassinger i hele Elverum til ei helg sammen fra fredag kveld til søndag formiddag i Heradsbygd kirke. Her blir det blant annet maskefest og taco, spill, sang og lek.

Helga avsluttes med fastelavnsgudstjeneste søndag der hele familien er velkommen. Har du lyst til å melde deg på, eller kjenner du noen som vil være med?

Påmelding til Ingunn på SMS: 92088031

 

 

Kirka i Elverum vil være en levende folkekirke hvor barn får erfare at her hører de til.
Gjennom å delta på  samlinger vil barna få et eieforhold til kirka og det som skjer der. Gjennom disse samlingene vil de gjøre erfaringer som de kan få bruk for senere i livet i møte med egne livserfaringer.

12’ern er et arrangement for alle som går i sjette klasse i Elverum, uavhengig av hvilken kirke de hører til. Vi samler alle i menighetssalen i Heradsbygd kirke, som egner seg godt for en slik samling.

Arrangementet går over tre dager, fra fredag kveld 17. februar til søndag 19. februar. 12’ern avsluttes med gudstjeneste søndag 19. februar kl. 13.00 med påfølgende kirkekaffe og fastelavnsboller.
Vi håper du har lyst til å være med på dette, og ser fram til en hyggelig helg!12'ern

Fredag serverer vi taco og snacks.

Ta med matpakke og en drikkeflaske lørdag.

Påmelding innen 16. februar 2023

SMS: 92088031 Ingunn Embretsen, menighetspedagog

12’ern er for alle barn, uansett funksjonsnivå. Gi beskjed om eventuelle allergier eller andre behov for tilrettelegging.

 

 

Tilbake